CUINA´M – Un equip preparat per cuidar-te i cuinar-te el que més t’agrada on tu ens diguis. Que i on vols que et cuinem?

Vols que t’organitzaem i et cuinem el menjar de la setmana perquè puguis disposar de més temps per a tu i la teva família? tens un familiar que no sap cuinar o que té mobilitat reduïda i vols que li cuinem el menjar de la setmana?

Vols aprendre els secrets de la cuina i a despertar els teus sentits organolèptics? Doncs no t’ho pensis més i truca al telf. 616284269 i fes la teva reserva

Aquest son alguns dels menjars bons nets i justs que hem fet últimament.

Can Rocosa 2018

Localitat:
Sant Iscle de vallalta – Parc natural Montnegre i corredor
Activitat:

Taller de coaching.
Feina:
Responsable de preparar el menjar d’un grup de 8 persones durant 2 dies on incluia dinar, sopar i berenar.

Menú: Descubreix el menú >>

Can Dombe Abril 2018

Localitat:
Marganell-Montserrat.
Activitat:
Retir de Tantra Shivaísta Cachemir.
Feina:
Responsable de lalimentació d’un grup de 12 persones durant tot el cap de setmana on incluia; l’esmorzar, dinar, berenar i sopar.

Can Dombe Juny 2018

Localitat:
(Can Dombe) Marganell-Montserrat.
Activitat:
Retir INSPIRA TE
Feina:
Responsable de lalimentació d’un grup de 18 persones durant tot el cap de setmana on incluia; l’esmorzar, dinar, berenar i sopar.

Setem Catalunya Juny 2018

Localitat: Escola Itaca – collblanc – barcelona
Activitat: Dinar Assamblea Setem Catalunya
Feina: Responsable per fer el dinar per a 30 persones. Elaboració pressupost, escandalls, contacte amb proveïdors, i preparació del dinar.

Menú: Hummus de remolatxa, Amanida de l’hort d’en Pau, Paella d’espelta, Crema de chia amb mouse de maduixa

Equip: Ajudant de cuina: Margot i Eliana Musicant. Cap de cuina: Jordi Ubach

IAAC (valldaura labs) 2018 - 2020

Localitat: IAAC – Cerdanyola del Vallès – Barcelona
Activitat: Chef edjecutive del food lab del valldaura labs
Feina: Disseny, organització, planificació i producció del menú setmanal pels alumnes del màster en arquitectura avançada que es feia a Valldaura labs (una masia del segle XII en el cor del parc de Collserola). Creació de tallers sobre alimentació autosuficient.

Menú: Cuina tradicional i creativa que utilitzava productes ecològics, de proximitat i de temporada amb una visió de ser el màxim autosuficients possible nodrint-nos amb els productes de l’hort, el galliner i la natura més propera.