Això és el que ens agrada fer per a tu

Ens oferim a acompanyar-te en tot procés de transformació amb tot allò que sabem fer, com una alimentació natural i energètica, dinàmiques en bioenergètica o tècniques del taichí-chikung.

El nostre equip de cuiners et cuinarà allà on ens diguis; a casa teva, en una casa rural, a l’empresa on treballes, se t’acut alguna altre proposta original?

Vols menjar un plat sa, bo i net, colaborant en la salut del planeta en un espai acollidor?

Treballem en projectes socials amb el propòsit de donar més qualitat de vida d’aquelles persones que es troben en situació de vulnerabilitat

Posem la paraula per explicar-te que ens mou i com volem millorar la vida de les persones i la del planeta a través d’un discurs enfocat, principalment a una alimentació natural, sostenible i conscient, vols venir a escoltar-nos?

Treballar colze a colze amb altres entitats alineades amb la visió del projecte VIO . Tens algun idea que ens vulguis compartir?

Vols saber més?

Els grans de cereals tenen qualitats similars encara que cadascun té el seu propi caràcter constitucional individual, alguns triguen més temps a coure, uns altres menys, i cada gra té el seu propi rerefons. El blat de moro ha estat conreat extensivament pels humans, mentre que la quínoa ha estat intocada. El blat sarraïns té un fons de sòls accidentats, rocosos i marginals, en els quals ha après les seves dures lliçons de supervivència, mentre l’arròs ha estat cortesament tancat en ambients irrigats lliure de males herbes a dotzenes de segles.

Agafa un catàleg de llavors naturals i llegeix les descripcions dels diferents tipus de col·les, pastanagues o jueves i començaràs a captar l’enorme diversitat del món de les plantes. Cada aliment és en veritat únic.
Les plantes brollen d’una llavor i creixen dins d’un ambient particular. Cada història és única i rica amb implicacions energètiques.
El patró de moviment que crea un aliment diu molt sobre el caràcter de l’aliment, perquè aquest aliment és realment el resultat de com va arribar fins a allí. El moviment pot ser descrit a través de dos aspectes diferents: adreça i velocitat.

Què es la permacultura?

La permacultura és un conjunt de pràctiques i de formes de pensar per tal de crear una producció agrícola sostenible, molt eficient en energia (treball manual i mecànic…) i respectuosa dels éssers vius i llurs interrelacions recíproques. Suposa una aproximació holística als sistemes agrícoles, l’objectiu de la qual és crear un ecosistema productiu en aliments així com en altres recursos útils, tot deixant a la natura «salvatge» el més gran espai possible. Utilitza conceptes d’ecologia, paisatgisme, l’agricultura ecològica, biomimètica, ètica, filosofia i de pedologia. La permacultura convida a posar en relació aquests aspectes teòrics amb les observacions realitzades sobre el terreny.

«La alimentación es vida, y la vida no debe separarse de la naturaleza.» Masanobu Fukuoka