Això és el que ens agrada fer per tu

Vols menjar un plat sa, bo i net, colaborant en la salut del planeta en un espai acollidor?

T’agradaria probar un menjar saborós, sa i que a la vegada fós respectuós amb el planeta?

T’agradaria menjar en un hort, en un carrer, o en una nau industrial? Tens alguna altre proposta?

Posem la paraula per explicar-te que ens inquieta, vols venir a escoltar-nos?

Cocrear amb altres entitats que els resoni la visió d’aquest projecte. Tens algun idea que ens vulguis compartir?

Colaborem amb entitas que tenen una sensibilitat per les ajudes socials als més desfavorits. Vols colaborar?

Vols saber més?

Els grans de cereals tenen qualitats similars encara que cadascun té el seu propi caràcter constitucional individual, alguns triguen més temps a coure, uns altres menys, i cada gra té el seu propi rerefons. El blat de moro ha estat conreat extensivament pels humans, mentre que la quínoa ha estat intocada. El blat sarraïns té un fons de sòls accidentats, rocosos i marginals, en els quals ha après les seves dures lliçons de supervivència, mentre l’arròs ha estat cortesament tancat en ambients irrigats lliure de males herbes a dotzenes de segles.

Agafa un catàleg de llavors naturals i llegeix les descripcions dels diferents tipus de col·les, pastanagues o jueves i començaràs a captar l’enorme diversitat del món de les plantes. Cada aliment és en veritat únic.
Les plantes brollen d’una llavor i creixen dins d’un ambient particular. Cada història és única i rica amb implicacions energètiques.
El patró de moviment que crea un aliment diu molt sobre el caràcter de l’aliment, perquè aquest aliment és realment el resultat de com va arribar fins a allí. El moviment pot ser descrit a través de dos aspectes diferents: adreça i velocitat.

Què es la permacultura?

La permacultura és un conjunt de pràctiques i de formes de pensar per tal de crear una producció agrícola sostenible, molt eficient en energia (treball manual i mecànic…) i respectuosa dels éssers vius i llurs interrelacions recíproques. Suposa una aproximació holística als sistemes agrícoles, l’objectiu de la qual és crear un ecosistema productiu en aliments així com en altres recursos útils, tot deixant a la natura «salvatge» el més gran espai possible. Utilitza conceptes d’ecologia, paisatgisme, l’agricultura ecològica, biomimètica, ètica, filosofia i de pedologia. La permacultura convida a posar en relació aquests aspectes teòrics amb les observacions realitzades sobre el terreny.

«La alimentación es vida, y la vida no debe separarse de la naturaleza.» Masanobu Fukuoka